Monday, May 23, 2016

Biskut Raya 2016

 Biskut Almond Fruity
Suka fruit cake? Ini fruitcake tapi dalam versi Cookies..mixed fruit, kepingan badam dan caramel sebagai topper utk cookies ni..rasa mcm makan fruit cake grin emoticon

Untuk buat tempahan boleh Whatsapp:
Ayu : 012 625 7307

### Tutup Tempahan pada Minggu Pertama Ramadhan.
### Boleh pick Up Tempahan 7-10 Hari Sebelum Raya
### Self Pick up di Ukay Perdana, Ampang



 Biskut Almond London
 Semua org kenal ni...dan favourite saya jugak..
Almond sebiji ya..bukan separuh

Untuk buat tempahan boleh Whatsapp:
Ayu : 012 625 7307

### Tutup Tempahan pada Minggu Pertama Ramadhan.
### Boleh pick Up Tempahan 7-10 Hari Sebelum Raya
### Self Pick up di Ukay Perdana, Ampang


Biskut Nutty Choc Chips
Ini wajib ada di musim raya..
Choc chips dan kacang almond hmm..gabungan yg perfect

Untuk buat tempahan boleh Whatsapp:
Ayu : 012 625 7307

### Tutup Tempahan pada Minggu Pertama Ramadhan.
### Boleh pick Up Tempahan 7-10 Hari Sebelum Raya
### Self Pick up di Ukay Perdana, Ampang




Biskut Choco Dip
Chocolate finger yg hujungnya dicelup coklat..ditabur pula almond nibs sbg penambah sedap nye

Untuk buat tempahan boleh Whatsapp:
Ayu : 012 625 7307

### Tutup Tempahan pada Minggu Pertama Ramadhan.
### Boleh pick Up Tempahan 7-10 Hari Sebelum Raya
### Self Pick up di Ukay Perdana, Ampang




 Biskut Classic Makmur
Memang resipi lama..tak berubah..masuk mulut hilang..masuk lagi, hilang lagi..haha..mmg sedap

Untuk buat tempahan boleh Whatsapp:
Ayu : 012 625 7307

### Tutup Tempahan pada Minggu Pertama Ramadhan.
### Boleh pick Up Tempahan 7-10 Hari Sebelum Raya
### Self Pick up di Ukay Perdana, Ampang




  Biskut Coconut Coffee
Penggemar coffee sure suka ni..Rasa coffee yang di blend dengan kelapa..drizzle pula dengan white choc..mmg ada ummphhh

Untuk buat tempahan boleh Whatsapp:
Ayu : 012 625 7307

### Tutup Tempahan pada Minggu Pertama Ramadhan.
### Boleh pick Up Tempahan 7-10 Hari Sebelum Raya
### Self Pick up di Ukay Perdana, Ampang


  Biskut Makmur Pandan
Biskut makmur tapi diperisakan dengan perisa Pandan..cool gak tau..yg penting tetap sedap..

Untuk buat tempahan boleh Whatsapp:
Ayu : 012 625 7307

### Tutup Tempahan pada Minggu Pertama Ramadhan.
### Boleh pick Up Tempahan 7-10 Hari Sebelum Raya
### Self Pick up di Ukay Perdana, Ampang


 Biskut Almond Nestum Crunch
Lalalala...satu lagi best seller..krup krap krup krap la jawapnya..silap2 tuan rumah yang habiskan..tak sempat nak hidang kat tetamu datang beraya..kui3

Untuk buat tempahan boleh Whatsapp:
Ayu : 012 625 7307

### Tutup Tempahan pada Minggu Pertama Ramadhan.
### Boleh pick Up Tempahan 7-10 Hari Sebelum Raya
### Self Pick up di Ukay Perdana, Ampang



Biskut Pandan Coconut
 Gabungan rasa pandan dan kelapa dihiasi dgn white choc dan sedikit milk choc..crunchy pulak tu..yumss

Untuk buat tempahan boleh Whatsapp:
Ayu : 012 625 7307

### Tutup Tempahan pada Minggu Pertama Ramadhan.
### Boleh pick Up Tempahan 7-10 Hari Sebelum Raya
### Self Pick up di Ukay Perdana, Ampang



Semperit Dahlia
Biskut Semperit resipi asli yang cair di dalam mulut...sebekas confirm tak cukup ni...
Belum sempat puasa dah berderet yang order semperit saya ni..alhamdulillah menepati citarasa customer2 sy...

Untuk buat tempahan boleh Whatsapp:
Ayu : 012 625 7307

### Tutup Tempahan pada Minggu Pertama Ramadhan.
### Boleh pick Up Tempahan 7-10 Hari Sebelum Raya
### Self Pick up di Ukay Perdana, Ampang 



 Biskut Vanilla Shortbread
 Ini buat pencinta chocolate..Bukan budak2 je suka choc, orang tua pun suka..termasuk la saya hehehe..
Biskut shortbread chocolate yang disalut pulak dgn chocolate..ini bukan salut atas je tau.. mmg atas n semua sisi kasi mandi dgn itu chocolate grin emoticon grin emoticon

Untuk buat tempahan boleh Whatsapp:
Ayu : 012 625 7307

### Tutup Tempahan pada Minggu Pertama Ramadhan.
### Boleh pick Up Tempahan 7-10 Hari Sebelum Raya
### Self Pick up di Ukay Perdana, Ampang



Biskut Snow Almond
 Satu lagi kegemaran saya...saya makan ni sambil buat biskut2 lain..haha..biskut yang mengandungi serbuk badam, disalut coklat kemudian salut dengan breadcrumbs

Untuk buat tempahan boleh Whatsapp:
Ayu : 012 625 7307

### Tutup Tempahan pada Minggu Pertama Ramadhan.
### Boleh pick Up Tempahan 7-10 Hari Sebelum Raya
### Self Pick up di Ukay Perdana, Ampang


Tart Nenas
Yang ini rasanya tak perlu nak cerita panjang...sedap intinya, 'melt in your mouth' kulitnya, habis cerita

Untuk buat tempahan boleh Whatsapp:
Ayu : 012 625 7307

### Tutup Tempahan pada Minggu Pertama Ramadhan.
### Boleh pick Up Tempahan 7-10 Hari Sebelum Raya
### Self Pick up di Ukay Perdana, Ampang

1 comment:

Ibu Anita said...

Assalamualaikum.wr.wb. perkenalkan nama saya Ibu Anita Tki Malaysia, saat menulis ini saya teringat memory masa lalu.saya sangat tergugah hati melihat coretan hati yang Ibu tulis. saya jadi teringat tentang masa-masa sulit dulu,karena iktiar dan usaha , seolah2 menjadi dendam bukan lagi motivasi, cuma satu tujuan saya pada saat bagaiman caranya untuk bangkit..singkat kata berbagai macam iktiar dan cara yang saya lalui, mengingat pada saat itu hutang saya 1,2m yang tidak sedikit, belum lagi bunga renternir yang bertambah. karena usaha, kesungguhan hati, akhirnya menemukan jalan /solusi . saya percaya ALLAH ITU TIDAK DIAM MAHA PENYAYANG , cobaan itu bukan lah ujian tapi hadiah yang tersilmut untuk kebahagiaan yang sebenar2nya. Sudah banyak para normal yg kami mintai angka togel dan uang gaib cuma Ki Witjaksno yg berhasil alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus. jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi Ki Witjaksno:0852_2223_1459. ingat kesempatan tidak akan datang untuk yang kedua kalinya KLIK->TOTO MAGNUM 4D 5D 6D