Monday, May 23, 2016

Biskut Raya 2016

 Biskut Almond Fruity
Suka fruit cake? Ini fruitcake tapi dalam versi Cookies..mixed fruit, kepingan badam dan caramel sebagai topper utk cookies ni..rasa mcm makan fruit cake grin emoticon

Untuk buat tempahan boleh Whatsapp:
Ayu : 012 625 7307

### Tutup Tempahan pada Minggu Pertama Ramadhan.
### Boleh pick Up Tempahan 7-10 Hari Sebelum Raya
### Self Pick up di Ukay Perdana, Ampang



 Biskut Almond London
 Semua org kenal ni...dan favourite saya jugak..
Almond sebiji ya..bukan separuh

Untuk buat tempahan boleh Whatsapp:
Ayu : 012 625 7307

### Tutup Tempahan pada Minggu Pertama Ramadhan.
### Boleh pick Up Tempahan 7-10 Hari Sebelum Raya
### Self Pick up di Ukay Perdana, Ampang


Biskut Nutty Choc Chips
Ini wajib ada di musim raya..
Choc chips dan kacang almond hmm..gabungan yg perfect

Untuk buat tempahan boleh Whatsapp:
Ayu : 012 625 7307

### Tutup Tempahan pada Minggu Pertama Ramadhan.
### Boleh pick Up Tempahan 7-10 Hari Sebelum Raya
### Self Pick up di Ukay Perdana, Ampang




Biskut Choco Dip
Chocolate finger yg hujungnya dicelup coklat..ditabur pula almond nibs sbg penambah sedap nye

Untuk buat tempahan boleh Whatsapp:
Ayu : 012 625 7307

### Tutup Tempahan pada Minggu Pertama Ramadhan.
### Boleh pick Up Tempahan 7-10 Hari Sebelum Raya
### Self Pick up di Ukay Perdana, Ampang




 Biskut Classic Makmur
Memang resipi lama..tak berubah..masuk mulut hilang..masuk lagi, hilang lagi..haha..mmg sedap

Untuk buat tempahan boleh Whatsapp:
Ayu : 012 625 7307

### Tutup Tempahan pada Minggu Pertama Ramadhan.
### Boleh pick Up Tempahan 7-10 Hari Sebelum Raya
### Self Pick up di Ukay Perdana, Ampang




  Biskut Coconut Coffee
Penggemar coffee sure suka ni..Rasa coffee yang di blend dengan kelapa..drizzle pula dengan white choc..mmg ada ummphhh

Untuk buat tempahan boleh Whatsapp:
Ayu : 012 625 7307

### Tutup Tempahan pada Minggu Pertama Ramadhan.
### Boleh pick Up Tempahan 7-10 Hari Sebelum Raya
### Self Pick up di Ukay Perdana, Ampang


  Biskut Makmur Pandan
Biskut makmur tapi diperisakan dengan perisa Pandan..cool gak tau..yg penting tetap sedap..

Untuk buat tempahan boleh Whatsapp:
Ayu : 012 625 7307

### Tutup Tempahan pada Minggu Pertama Ramadhan.
### Boleh pick Up Tempahan 7-10 Hari Sebelum Raya
### Self Pick up di Ukay Perdana, Ampang


 Biskut Almond Nestum Crunch
Lalalala...satu lagi best seller..krup krap krup krap la jawapnya..silap2 tuan rumah yang habiskan..tak sempat nak hidang kat tetamu datang beraya..kui3

Untuk buat tempahan boleh Whatsapp:
Ayu : 012 625 7307

### Tutup Tempahan pada Minggu Pertama Ramadhan.
### Boleh pick Up Tempahan 7-10 Hari Sebelum Raya
### Self Pick up di Ukay Perdana, Ampang



Biskut Pandan Coconut
 Gabungan rasa pandan dan kelapa dihiasi dgn white choc dan sedikit milk choc..crunchy pulak tu..yumss

Untuk buat tempahan boleh Whatsapp:
Ayu : 012 625 7307

### Tutup Tempahan pada Minggu Pertama Ramadhan.
### Boleh pick Up Tempahan 7-10 Hari Sebelum Raya
### Self Pick up di Ukay Perdana, Ampang



Semperit Dahlia
Biskut Semperit resipi asli yang cair di dalam mulut...sebekas confirm tak cukup ni...
Belum sempat puasa dah berderet yang order semperit saya ni..alhamdulillah menepati citarasa customer2 sy...

Untuk buat tempahan boleh Whatsapp:
Ayu : 012 625 7307

### Tutup Tempahan pada Minggu Pertama Ramadhan.
### Boleh pick Up Tempahan 7-10 Hari Sebelum Raya
### Self Pick up di Ukay Perdana, Ampang 



 Biskut Vanilla Shortbread
 Ini buat pencinta chocolate..Bukan budak2 je suka choc, orang tua pun suka..termasuk la saya hehehe..
Biskut shortbread chocolate yang disalut pulak dgn chocolate..ini bukan salut atas je tau.. mmg atas n semua sisi kasi mandi dgn itu chocolate grin emoticon grin emoticon

Untuk buat tempahan boleh Whatsapp:
Ayu : 012 625 7307

### Tutup Tempahan pada Minggu Pertama Ramadhan.
### Boleh pick Up Tempahan 7-10 Hari Sebelum Raya
### Self Pick up di Ukay Perdana, Ampang



Biskut Snow Almond
 Satu lagi kegemaran saya...saya makan ni sambil buat biskut2 lain..haha..biskut yang mengandungi serbuk badam, disalut coklat kemudian salut dengan breadcrumbs

Untuk buat tempahan boleh Whatsapp:
Ayu : 012 625 7307

### Tutup Tempahan pada Minggu Pertama Ramadhan.
### Boleh pick Up Tempahan 7-10 Hari Sebelum Raya
### Self Pick up di Ukay Perdana, Ampang


Tart Nenas
Yang ini rasanya tak perlu nak cerita panjang...sedap intinya, 'melt in your mouth' kulitnya, habis cerita

Untuk buat tempahan boleh Whatsapp:
Ayu : 012 625 7307

### Tutup Tempahan pada Minggu Pertama Ramadhan.
### Boleh pick Up Tempahan 7-10 Hari Sebelum Raya
### Self Pick up di Ukay Perdana, Ampang

Wednesday, May 4, 2016

Mother's Day 2016 Cake




Kek Hari Ibu 2016
Half kg Vanilla buttercake yg moist dan sedap + vanilla buttercream pasti buat ibu2 tersenyum saat menerima hadiah cake ni...

AYU: 012 625 7307 ( Whatsapp only )
LOKASI: Ukay Perdana, Ampang
IG: ayulicious_cakes
PRICE: RM50 ( Half Kg-6inch diameter )

***pick up di Ukay Perdana ( Sabtu dan Ahad ni )
Delivery can be arranged...kalau kena masa dan tempatnya :)
***Full payment sehingga jumaat diperlukan utk confirm order.
***Whatsapp utk Order..no calls ..TQ

Wednesday, April 6, 2016

Boboiboy Cake


Rapunzel Cake


Kek Hantaran Simple


Simple Hantaran Cake


Princess Cake


Cake for Papa to Be...plus baby shower cake


Red And Black Cuppies


Captain America Cake for Captain Amar-ika ;)


Cars Cake


Oggy & The Cockroaches Cake


Hello Kitty Cupcake


Kek Hantaran Gold


kek Polo Shirt utk Hantaran


Friday, January 29, 2016

Cupcakes


Cupcakes


Doctor theme cake


Little Pony Cake


Pocoyo Cake


Cupcakes for Anzalna Nasir's Birthday Party








Simple Hantaran Cake


Saturday, November 28, 2015

Red Velvet Cupcakes





Saya tak tahu orang lain jual berapa RM..tp saya jual RM70 sahaja utk 25pcs..
creamy yummy cream cheese topping and moist red velvet cake..

Sofia the First cake


Cupcake


Thursday, November 19, 2015

Kek Hantaran

Kek Hantaran heart shape dengan design wedding gown 3D ni sweet je utk dulang hantaran..

Harga tak mahal diknon...

sila whatsapp akk..hehe... 012-625 7307 - Ayu


Brownies Kedut at Ukay Perdana

Brownies kedut atau senang dipanggil Brownies berhantu...

Sbb bila makan satu, susah nak stop...berhantu betul!

Harga RM55 sahaja utk loyang ukuran 10x10inci ( agak tebal )..

dapat 36pcs ( 6x6 potongan )

dan drizzle dengan chocolate ganache..wallah!


Kek Hantaran 2015

Kek Hantaran bunga2 cinta nama dia...haaa...hehe..

Boleh Whatsapp utk order..insyaAllah Halal, sedap dan harga berpatutan...

Whatsapp Ayu: 012-6257307

 


Frozen Theme Cake

A photo posted by Ayu Miskim (@ayulicious_cakes) on




RM100 sahaja... 1kg++

Ana Muslim Cake


Ana Muslim Cake.
Moist Chocolate Cake with Vanilla Buttercream and Edible Image
RM100 only!

Boleh pilih apa saja jenis cartoon atau juga boleh masukkan gambar anak anda ;)

Tuesday, November 17, 2015

Harga Special Kek Hantaran

Harga Special kek Hantaran yang cantik2 spt gambar di bawah..

tak sampai rm200 okay...

Sila Whatsapp Ayu: 012-6257307 untuk book tarikh..

Harga Special ni hanya sah untuk yang booking date dan deposit sebelum 30 November shj ya..

Whatsapp sekarang ya!




Barbie cake Untuk Fiya...




Terima kasih Pn.Bibi, Tabung Haji KL

Angry Bird Cake


Wedding Cake @ Bora Ombak, Ampang




TQ So much Kak Sabariah, Ampang.
Kak Sabariah juga order 60 pcs cake in jar dan 150pcs cupcakes for buffet table..

Kek Hantaran