Sunday, March 31, 2013

Kelas Cupcake Hands On

Design yang akan diajar.
Hands-On Cupcake Class

Setiap AHAD
(Kelas Weekdays juga diterima - just bagitau bila u free nnti kita arrange kelas

*Belajar cara-cara MEMBUAT cupcake bermula daripada mengayak tepung smpai cara-cara MENGHIAS cupcake tersebut menggunakan buttercream.

*Pengenalan tentang tools membuat cupcake termasuk mengenali nozzles. 

*Bawa pulang 1dozen cupcake yang dihias sendiri dan dapat resipi vanilla cupcake, choc cupcake, buttercream yang sedap dan juga resipi dan cara-cara membuat fondant, gumpaste, royal icing dan choc ganache.  


*Yuran: RM180 (Deposit RM80)
*Hari: Setiap AHAD
*Masa: 10am - 4pm (atau sehingga selesai menghias cupcake)
*Lokasi: Sri Baiduri Apartment, Ukay Perdana. 


*Makan tengahari disediakan. 
*Tak payah bawak apa, semua peralatan disediakan.
*Tempat terhad..sebab sy cuma ambil maksimum hanya 6orang sekelas..tak nak ramai2..so boleh concentrate mengajar anda. 

Hubungi Ayu: 012-625 7307 - Call/SMS/Whatsapp
Email: ayu.cakes@yahoo.com 
Terima Kasih XOXO!

3 comments:

diela Redha said...

sis mcm mana nk book clas? on 1st july ade kosong lg x??

Ayu Miskim said...

hai dila...
just sms kak ayu je..nnti kita cerita2 :)
Tapi kelas utk 1st July dah full la dear..
Next class is on 15th July, Sunday...
kalau boleh join utk tarikh tu, inform kak Ayu k..thanks dear

Ayu Miskim said...

diela...
sorang peserta cancel kelas utk 1july..
so ada 1 tempat kosong..
nak join tak? lusa :)