Friday, June 19, 2009

Ben10 chocolate cake and chocolate cupcakes



Happy Birthday to Alief Musa..my 1st nephew belah hubby..
Semoga Alief sihat selalu and membesar jd anak yg soleh..amin!
muahsss!
ben10 chocolate cake bawak gi celebrate kat sekolah,
cuppies utk mkn2 dgn family..

4 comments:

pearl said...

Ayu...tak sempat nak ambik gambar alief potong cake masa kat sekolah..! but i'm sure everybody enjoy the cake.
Alief so happy with the cupcake..
bawak half pegi rumah nenek the next day..bila dia bukak kotak nak show off kat nenek..mengamuk when he saw only half in the box..."mana banyak banyak lagi kek alief? sapa makan?..bila explain another half kat bt mas..terus mengamuk dan menangis.
aduyai...thanks again.

Ayu Miskim said...

along..tu la sayang kan tak sempat amik gambar alief kat school..next year la..
haha mengamuk ek tgk kek ada half aje..u r welcome along..birhtday bukan sokmo, setahun sekali aje. bila lg ayu nk belanja anak2 sedara ;)

z@rome said...

gmabr foto ker letak ats kek tuu

Ayu Miskim said...

zarome,it's edible image=photo kita print atas sugar paper guna ink yg boleh dimkn..so gamba tu pun boleh dimakan tau :)