Thursday, April 9, 2009

3-tier Fondant Cake

3-tier fondant cake ordered by an old friend of mine, anis yusrein..lama gila tak jumpa, tetiba jumpa nak order kek utk wedding brother dia.
Anis nak simple gift box cake with pastel colour and tak nak flower langsung..
bawah sekali fruit cake, tengah strawberry cake and atas sekali orange cake.
TQ chan!

banyak la sejarah kek ni..dah la salah tarikh..ayu ingat nak pick up 11hb..rupanya nak 7hb!! (silap tarikh kat organizer!grrr...)
mula la buat kerja tak hengat donia..
kul 11pm baru tahu dia nak esok malam..
Alhamdulillah sempat la buat..cuma tak puas ati coz nmpk tak kemas :(

dekat kul 12pm baru anis dtg pick up..thanks again chanis...

8 comments:

esca said...

cantik kek ni... very simple

jidood said...

wallah ayu... 3 tier tuh.. simple but nice beb... kaler pon nampak manis jer... kaler2 pastel... kalo kene gayanye nampak sweet just like yours... nice job beb!..

Ayu Miskim said...

jid...
tenkiu..berpeluh smpai lutut aku nak siapkan kek ni dlm masa kurang dari 15jam aje..
lain kalo tobat aku nak careful catat tarikh order org dah uwaaa..

Ayu Miskim said...

esca...tenkiu dik :)

sahira said...

busy betul yerk sekrg..masyuk la nih.. xpe next time jupe..chanis camne..ok

Mahira Amimora said...

EEEEE kak...saya baru baru je tersempak dgn blog akak...cantiknya kek2 kak...lapar dibuatnyer...tp kalau ada order dr kak pun saya tak pasti kalau saya boleh makan...terlampau cantik laa.. :p hehehe

Ayu Miskim said...

she..alhamdulillah..
sowi sgt time ko call sure aku tengah bergelumang kat dapur haha..
chanis ok!

Ayu Miskim said...

mahira..thanks dik! :)