Sunday, March 1, 2009

Dani's birthday

HAPPY BIRTHDAY DANI!
little surprise from aunty ayu to cute dani...
moist chocolate cake with his image on it!
ni anak sedara ayu belah hubby, Dani Sulaiman..dah 2 y.o dah Dani.
peminat setia cartoon Wonder Pets :)
"apa yg penting, kerjasama!" hehe

happynyer Dani tgk atas kek tu ada pic dia n wonderpets..

Dani senyum manjang..abangnya pulak tgh busy mengorek chocolate rice..yum yumm!

hmmm...geramnyer..

niat di hati nak bawak triffles, pizza ke at least 2pcs, tp keadaan tangan tak mengizikan..walaupun mcm dah ok pagi sabtu tu, tp my hubby tak bg i buat byk2 coz takut jd sakit balik..so cuma boleh wat choc cake and kek batik aje..
tak snap plk pic kek batik..that day my MIL buat laksa, sedap!

4 comments:

pearl said...

ayu..thanks a lot for the cake. Evrybody was like..ahhh..ohhh..awww..woww! Birthday boy lagi la happy kan...smile to his ears. i did not actually realised how happy he was..only when i saw his face in your pics kat sini. So susah nak snap his pictures. As usual the moist choc cake sedap. Again.,.thanks to you and the cake designer..hehe

Ayu Miskim said...

hi sista..no sweat..
alief dah order kek ben10..
ari tu dia ada tanya, "mak ngah buat kek ben10 tak?"
ekekek..cute je.

pearl said...

oh ye ke? baru jer nak tanya..dia dah order dulu..hehhe...so boleh la ben10

Ayu Miskim said...

okey!