Wednesday, December 17, 2008

TESTIMONIAL

eN.hisyam, Cheras
"cupcakes ni sedap, buttercream dia tak muak. isteri saya pun suka dan cakap sedap. lain kali boleh order lagi ni. terima kasih ayu."

pn.Safeah, Ukay Bistari
"sedap kek cawan ayu ni, harga pun tak mahal.semoga berjaya kembangkan business"

Riena RHB
"deco sweet sangat, kawan2 semua puji sedap. nanti boleh la order untuk wedding."

Shima, ampang
"kek moist chocolate ko tuh kan...sedap!!husband aku pun suke .....kalau layer lagi sedap..sbb coklat terasa giler2 kan... mmg padat ayu kek ko tuh...
kimi suke giler...haziq suke gak tp dia cepat muak..husband aku toksah cakap ler, aku potong ala2 kadar, dia kata..umi, besar lar sikit"

Lynn, ukay perdana.
"kek batik sedap, biasa saya makan terlalu manis tp yg ni ngam ngam aje. suka suka...berebut dengan anak nak makan.haha..tp mmg best kek batik ni. puas hati!"

Nurul, bukit antarabangsa.
"kek tu cantik sangat2..huhu..sweet jer. tunang saya bawak sikit kek hantaran tu bg saya rasa. saya rasa sedap sangat kek tu. tunang saya pun kata sedap. sebab tu dia simpankan kek tu sikit untuk saya. hehe..thanx kak.."

lupa nak tanya nama, Pandan Indah.
"dua2 kek sedap. kalau boleh buttercake tu layerkan dengan buttercream lagi coz budak2 suka cream tu.sedap la..harga pun berpatutan. lain kali boleh la order lagi from ayu."

Olfet, ukay perdana.
"kek sedap. deco cantik. very creative...i like"

Mira, KL->pahang
"thank u very much sebab deliver cake n pizza to Seremban. my bf cakap chocolate cake tu memang sedap. pizza tu pun. nanti mira nak order lagi minggu depan."

9 comments:

goooooood girl said...

your blog is very good......

dujuan said...

yuyuyuyuk.....

Ayu Miskim said...

yuhhuuuuu dujuan zuzuzuzzuzuzuzuqqqqqq

luviedovie said...

thanx for showing my testi in ur blog! hee. seriusly kek n piza akak mmg bf sy ckp sedap. - mira phg/kl

Ayu Miskim said...

hye mira!
thanks jgk coz order dengan akak..esok jgn lupa come to pick up ur pizzas okey :)

babyzyma said...

saya nak order cupcakes.
ntok valentines day.tp sy dok jb..
camner saya nak order..??
harganyer mcm maner..??
saya nak order dalam 20 bji cupcake.
sila contact saya jika ada pertanyaan..
email saya di babyzyma@yahoo.com

Ayu Miskim said...

babyzyma nnti check email yer...

Pai the Mrs Razif said...

Salam....
Ingat saya lagi tak??? Fairuss, yang order kek 1.1kg with edible image..
Sorry la tak der respon lepas amik kek kat umah akak hari tu... dari sehari ke sehari nk update blog pasal bday anak pun tak sempat. Anyway... saya dan family suka sgt ngan kek tu... cantik. Budak2 suka sgt dan kek tu licin sampaikan saya dan ayah dia tak sempat nak rasa, hahaha...
Takper... tahun ni kita order lagi utk bday dia kat akak yek...
Semoga maju jaya dlm perniagaan. Amin.

Hampers 'N' Champers said...

Dah dua kali tempah cuppies from Ayu...so far no complaints..semua geram n sayang nak makan!! Lain kali dah tahu mana nak order!